Persoonlijk nieuws!
ik ben begonnen met BY.ROBYN interieuradvies. In juni heb ik mijn opleiding interieurstyling aan de interieuracademie afgerond. Ik vond de opleiding super leuk om te doen en bezig zijn met interieur is hetgeen wat ik het liefste doe.

Best spannend om de beslissing te maken om nu echt te beginnen met het geven van interieuradvies, maar ik ben heel blij dat ik de keuze nu gemaakt hebt. Ik merk dat ik er heel veel energie van krijg en vind het erg leuk om mensen te helpen om van hun huis een thuis te maken.

Ik blijf nog wel gewoon 4 dagen werken in het bedrijf van mijn vriend (misschien worden dit 3 dagen als het een beetje begint te lopen). Wat ook erg leuk is, is dat wij onze werkzaamheden nu kunnen combineren. Mijn vriend is aannemer en samen kunnen wij onze krachten bundelen om advies en maatwerk te realiseren. Zo kunnen wij elkaar perfect aanvullen bij het realiseren van projecten.

Ik heb een nieuw logo, de visitekaartjes zijn binnen en mijn website is ook vernieuwd. Ondertussen ben ik ook al bezig met de eerste opdrachten. Super leuk natuurlijk!